cateva imagini cu Irina Maria:

Bun gasit din nou! Cu mare bucurie anunt ca am finalizat lucrul la sesiunea de mai jos E a doua oara cand Alexandra face o sesiune de maternity cu mine, de data asta am incercat ceva mai natural, mai verde – fata de studioul de data trecuta. Marele bonus de data asta: (evident) Vlad! Enjoy:

Nu am mai pus nimic de mult, revin cu o mica sesiune de logodna:

Va prezint de data asta o petrecere de prima aniversare; adica Ana, pe care am pozat-o de cand inca era la Magda la “cuptor”, a facut un an. O zi insorita si calda, o sesiune la Ateneu si o groaza de copii voinici  Detalii, mai jos:

Am reusit sa ne intalnim cu o saptamana dupa botez pentru sesiunea foto (vremea nu ne-a permis sa ne desfasuram in ziua evenimentului). A fost mai mult o iesire in parc, cu toata familia, cu carucior, cu lapte praf, toate cele. Cu locatia si lumina de partea noastra, cu mult entuziasm si multa rabdare – mai ales a lor Read more ..

Ma bucur ca am inceput seria de “reportaje” cu Daria, in primul rand pentru ca pe Cristina si Mircea (parintii) ii stim de mult, am fost la nunta lor, am trecut prin cateva sesiuni impreuna si acum, cu bucurie, am trecut si de botez. Al doilea motiv: pustoaica e tare amuzanta si simpatica (sunt convins Read more ..

Cum ar veni, na ca am dat drumul la site!